Concursos literaris


Premios BOOLINO

Premio relato corto juvenil

Esta es la oportunidad para los que queréis ser escritores. Con este premio tendréis la oportunidad de entrar en el mundo editorial de la mano de Boolino. ¿Queréis convertiros en el próximo autor revelación?

¿Cómo participar?

Si tienes entre 13 y 17 años y te gusta escribir, rellena el formulario, elige el género y envíanos tu original u originales antes del 15 de octubre de 2018.

Soy un colegio, ¿puedo participar?

Sí, este es un concurso abierto a colegios y particulares, puedes presentar tantos trabajos de alumnos como quieras, simplemente regístrate en el formulario y elige el campo Soy profesor para rellenar los datos. Si tus alumnos ganan, tú también ganas.

FICCIONS

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), amb elsuport del Departament de Cultura de la Generalitat, organitza la onzena edició del concurs de creació literària en català per a joves “FICCIONS, l’aventura de crear històries”una activitat en la que hi van participar a la darrera edició més de 3.500 estudiants de segon cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM d’arreu de Catalunya, Illes Balears i País Valencià a través del web www.ficcions.cat on els estudiants es poden registrar a partir de l'11 d'octubre fins el 5 de febrer. 

FICCIONS: L’aventura de crear històries
L’objectiu és impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària i Batxillerat amb inquietuds literàries i culturals. 

El funcionament 
El concurs es desenvoluparà a través del web www.ficcions.cat, on a més de publicar-hi les seves històries, els participants podran trobar-hi notícies, entrevistes i enllaços d’interès per desenvolupar l’activitat. FICCIONS consisteix en la creació d’una història literària de tres capítols a partir d’un dels cinc inicis de novel·les d’autors nacionals i internacionals que proposem. Els alumnes poden participar individualment o en grups de fins a tres persones.

El jurat i els premis
FICCIONS començarà el 10 de gener amb la pujada del primer capítol i s’acabarà el 24 de març de 2018 amb l’entrega de l’últim.
 

El primer premi serà un iPhone o una Play Station 4, en funció del que els participants hagin triat en el moment de la inscripció, per a cada membre del grup guanyador.

El segon premi serà un iPod Touch i els guanyadors territorials com a reconeixement a la millor història de cada zona rebran un reproductor mp3.

A més, també volem reconèixer el treball dels professors que animen als seus alumnes a participar a Ficcions. És per aquest motiu que un any més es premiarà al professor/a de cada territori (País Valencià, Illes Balears i Catalunya) que més alumnes hagi presentat al concurs i que hagin fet una millor feina aportant més treballs a la final, amb una estada per a dues persones de dos dies amb sopar i/o esmorzar inclòs. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llibres de lectura 2018-19

Microrelats 2nESO

AURORA BERTRANA