FICCIONS


FICCIONS

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), amb elsuport del Departament de Cultura de la Generalitat, organitza la onzena edició del concurs de creació literària en català per a joves “FICCIONS, l’aventura de crear històries”una activitat en la que hi van participar a la darrera edició més de 3.500 estudiants de segon cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM d’arreu de Catalunya, Illes Balears i País Valencià a través del web www.ficcions.cat on els estudiants es poden registrar a partir de l'11 d'octubre fins el 5 de febrer. 

FICCIONS: L’aventura de crear històries
L’objectiu és impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària i Batxillerat amb inquietuds literàries i culturals. 

El funcionament 
El concurs es desenvoluparà a través del web www.ficcions.cat, on a més de publicar-hi les seves històries, els participants podran trobar-hi notícies, entrevistes i enllaços d’interès per desenvolupar l’activitat. FICCIONS consisteix en la creació d’una història literària de tres capítols a partir d’un dels cinc inicis de novel·les d’autors nacionals i internacionals que proposem. Els alumnes poden participar individualment o en grups de fins a tres persones.
El jurat i els premis
FICCIONS començarà el 10 de gener amb la pujada del primer capítol i s’acabarà el 24 de març de 2018 amb l’entrega de l’últim.
 

El primer premi serà un iPhone o una Play Station 4, en funció del que els participants hagin triat en el moment de la inscripció, per a cada membre del grup guanyador.

El segon premi serà un iPod Touch i els guanyadors territorials com a reconeixement a la millor història de cada zona rebran un reproductor mp3.

A més, també volem reconèixer el treball dels professors que animen als seus alumnes a participar a Ficcions. És per aquest motiu que un any més es premiarà al professor/a de cada territori (País Valencià, Illes Balears i Catalunya) que més alumnes hagi presentat al concurs i que hagin fet una millor feina aportant més treballs a la final, amb una estada per a dues persones de dos dies amb sopar i/o esmorzar inclòs. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sant Jordi 2019

Microrelats 2nESO

2n ESO: Bibliotràiler